NEA

H Lego αποκάλυψε το επόμενο Land Rover Defender;

Σαν παιχνίδι, είναι σίγουρα πολύ όμορφο. Αυτό όμως που έχει περισσότερο ενδιαφέρον, είναι ότι ενέχει σοβαρές ομοιότητες με τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες του επόμενου Defender!

Η σειρά Lego Technic είναι πραγματικά εξαιρετική, με κιτ που δεν απευθύνονται μόνο σε δημιουργικά παιδιά αλλά και σε μεγάλους. Η τελευταία προσθήκη στη γκάμα της έχει να κάνει με ένα μοντέλο του Land Rover Defender, το οποίο όμως δεν φέρνει τόσο στα κλασικά σκληροτράχηλα οχήματα που μπορεί να αντικρύσει κανείς στους δρόμους. Αντιθέτως, ο σχεδιασμός και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αμαξώματός του, έχουν πολλά κοινά σημεία με αυτά του επόμενου Defender! Όπως τουλάχιστον μπορεί να διακρίνει κανείς από κάποιες, λίγες, κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει.

Εάν ισχύει κάτι τέτοιο και πράγματι το μοντέλο αναπαριστά το νέο Defender, θα είναι ένας πραγματικά ανορθόδοξος τρόπος «διαρροής» της μορφής του αυτοκινήτου, πριν η ίδια η Land Rover δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία περί αυτού. Αναφορικά με το ίδιο το κιτ, αποτελείται από 2.573 κομμάτια, τα οποία θα απαιτήσουν σοβαρές ώρες ενασχόλησης για την ολοκλήρωση του μοντέλου. Στο τέλος, ωστόσο, ο κάτοχός του θα διαθέτει ένα αυτοκίνητο με λειτουργικό σύστημα διεύθυνσης, ανεξάρτητη ανάρτηση, τέσσερις ταχύτητες, τρία διαφορικά, ακόμα και εργάτη που λειτουργεί, στο μπροστινό του μέρος. Οι διαστάσεις του μοντέλου είναι 42 εκατοστά μήκος, 20 εκατοστά πλάτος και 22 ύψος. Όσο για το κόστος, λογικά θα υπερβαίνει τα 200 ευρώ.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!