NEA

Mini JCW GP, το απόλυτο Cooper

Ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί, το νέο όμως όπλο της Mini φαίνεται ικανό να γυρίζει στο Nurburgring σε χρόνους κάτω από 8 λεπτά!

Το Mini John Cooper Works GP του 2020 αναμένεται να είναι το νέο απόλυτο όχημα της εταιρίας. Σε αντίθεση με τα «απλά» JCW, θα παραχθεί σε μόλις 3.000 αντίτυπα, με τις πωλήσεις να ξεκινούν εντός της επόμενης χρονιάς. Όσο για τις ικανότητές του, η Mini φρόντισε, πριν καν το παρουσιάσει επίσημα, να δώσει το στίγμα, περί τίνος πρόκειται. Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι στην πράσινη κόλαση του Nurnburgring έχει ήδη σημειώσει χρόνο κάτω από τα 8 λεπτά, κινούμενο κατά πολύ ταχύτερα από την προηγούμενη γενιά του Mini John Cooper Works GP (στα 8:23 λεπτά).

Οι δοκιμές, ωστόσο, δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, με τους ιθύνοντες της εταιρίας να υποστηρίζουν ότι το τελικό νούμερο θα πέσει ακόμα παρακάτω. Η βελτίωση αυτή στους χρόνους οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στο νέο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα που κρύβει στα σπλάχνα του, ισχύος 295 ίππων. Βελτιώσεις, φυσικά, υπάρχουν και στους υπόλοιπους επιμέρους τομείς, όπως οι αναρτήσεις, τα φρένα, το σύστημα διεύθυνσης κ.λπ.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!