NEA

Ειδικές εκδόσεις Porsche αναβιώνουν την ιστορία της

Η Porsche Exclusive Manufaktur ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να δημιουργήσει μία σειρά ειδικών εκδόσεων που θα αποτίνουν φόρο τιμής στα μοντέλα της φίρμας, των δεκαετιών 1950-80.

Πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, κρίνοντας όμως από την εικόνα του εσωτερικού που έδωσε, το τελικό αποτέλεσμα θα κάνει αρκετούς να χάσουν τον ύπνο τους. Τα μοντέλα αυτά θα βασίζονται στην αειθαλή 911 και θα είναι «ιδιαίτερα συναισθηματικά concepts, με αναφορές στην ιστορία, μέσω της στρατηγικής των προϊόντων της Porsche». Θα πρέπει, λοιπόν, να αναμένουμε διαφοροποιήσεις στα αμαξώματα, χρωματισμούς και αυτοκόλλητα της εποχής, καθώς επίσης και ρετρό υλικά, που θα δένουν με όλο το κλίμα.

Οι ειδικές αυτές εκδόσεις θα κυκλοφορούν ανά διαστήματα και σε περιορισμένους αριθμούς. Το πρώτο αναμένεται εντός του 2020 και, ενδεικτικά, η φίρμα αναφέρει ότι θα φέρει το λογότυπο που χρησιμοποιούσε το 1960… Μάλιστα, στα πλαίσια του merchandise, θα υπάρξει και μία σειρά -ακριβών- ρολογιών, που θα ταιριάζουν με την κάθε πρόταση. Τώρα για όσους δεν θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δική τους μία συλλεκτική vintage 911, η Porsche προσφέρει επίσης επιλεγμένα Heritage Design Packages για τις σύγχρονες 911.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!