ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Δυστύχημα που σοκάρει, σε φέρι μποτ [vid]

Ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, με μεγάλη ταχύτητα και χωρίς φρένα, απογειώθηκε από τη ράμπα ενός λιμανιού και κατέληξε επάνω στο πλοίο που εκείνη τη στιγμή έφευγε.

Το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα στο Κεμπέκ του Καναδά. Η καταγραφή γίνεται προφανώς από μία κάμερα του πλοίου, το οποίο δείχνει να αναχωρεί κανονικά από το λιμάνι. Μέχρι τη στιγμή που ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο -ποιος ξέρει με πόση ταχύτητα- μπαίνει ξαφνικά στο πλάνο και διαλύεται επάνω στο κατάστρωμα, χτυπώντας παράλληλα και ένα Ford F-150.

Στην πράξη, ακούγοντας παράλληλα και μαρτυρίες του κόσμου, το εν λόγω όχημα είχε παρουσιάσει μηχανική βλάβη, λογικά στα φρένα. Ο οδηγός του προσπάθησε να επιβραδύνει από πριν, χτυπώντας κάποια μικρά εμπόδια και μεταλλικά αντικείμενα στο διάβα του, δυστυχώς όμως η κλίση του εδάφους δεν του επέτρεψε να κόψει ουσιαστικά ταχύτητα. Έτσι, φτάνοντας στην αποβάθρα απογειώθηκε με ορμή, για να προσγειωθεί επάνω στο πλοίο που έφευγε.

Ο ίδιος ο οδηγός, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση είναι και μία επιβάτης του πλοίου. Στα τοπικά μέσα, ωστόσο, τον θεωρούν ήρωα, καθώς φαίνεται ότι κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια, στην τρελή του πορεία, να μην χτυπήσει κάποιον, κορνάροντας συνεχώς και αποφεύγοντας τον κόσμο που βρισκόταν μπροστά του.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!