ΑΓΩΝΕΣ

GP Αυστρίας: Όλοι έτοιμοι για μια καυτή μάχη στο Spielberg!

Aston Martin Red Bull Racing driver Pierre Gasly of France and Air Race World Champion Martin Sonka of the Czech Republic seen during a flight experience in an Extra 300L double seater aerobatic plane prior to the 2019 Austria Grand Prix at Spielberg, Styria, Austria. // Joerg Mitter / Red Bull Content Pool // AP-1ZS89FN7S1W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Η θερμοκρασία που θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου σε συνδυασμό με το υψόμετρο της Red Bull Ring δημιουργεί μία ιδιαίτερη πρόκληση.

Θα μπορέσει η Ferrari να σημειώσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα; Αυτό αναρωτιόμαστε όλοι, για το πότε θα περάσει στην αντεπίθεση η Scuderia και πότε θα ανακοπεί αυτό το τρελό σερί της Mercedes. Ο Hamilton είναι κάπως επιφυλακτικός με την αεροδυναμική και την ισορροπία ισχύος.

Σχεδόν όλες οι ομάδες θα έχουν διαφορετική αεροδυναμική η οποία θα προκύψει από την ανάγκη για περισσότερες απαγωγές θερμότητας. Η πρόκληση είναι μεγάλη στα περίπου 700 μέτρα από το ύψος της θάλασσας, αλλά το κυριότερο λόγω της χαμηλότερης πυκνότητας του αέρα λόγω της υψηλής θερμοκρασίας αυτή την περίοδο στην Αυστρία και ειδικά την ερχόμενη Κυριακή που είναι η ημέρα του αγώνα.

Παράλληλα επτά ομάδες (οι Ferrari, Red Bull, Toro Rosso, Haas κ.α.) θα εισηγηθούν στην FIA την επιστροφή των φαρδύτερων Pirelli (κατά 0,4 χλστ.) μετά το θερινό break. Η Mercedes και η McLaren αναμένεται να μην υποστηρίξουν αυτή την αλλαγή και τα λάστιχα να μείνουν το 2019 έως έχει.


@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!