NEA

Πόσο λέτε πως πωλήθηκε μια Toyota Supra του 1997;

Κάτι η νέα Supra, κάτι η τρέλα των Αμερικανών για τα παλιότερα γιαπωνέζικα σπορ μοντέλα και αυτή η Supra πωλήθηκε για 176.000 δολάρια!

Η Supra ήταν ένα από τα πιο hot μοντέλα που κυκλοφορούσαν στις ΗΠΑ δημιουργώντας έναν μύθο που χτίστηκε από άπειρα βίντεο έως και την προβολή στο Fast And Furious. Αυτή την φορά πάντως η Supra ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αφού πριν από μερικές μήνες μια άλλη (αν δεν είναι η ίδια) είχε πωληθεί για 86.000 δολάρια.

Μάλιστα αν σκεφθεί κανείς πως αυτή η εξαιρετικής κατάστασης Supra έχει πάνω από 100.000 χλμ. στο κοντέρ της (μόνες μετατροπές το χαμήλωμα της ανάρτησης και η εξάτμιση) το ποσό σίγουρα θεωρείται υψηλό. Ακόμη και αν πρόκειται για μοντέλο Α80 MK4 με το συλλεκτικό ταμπελάκι «Limited Edition 15th Anniversary» που περιλάμβανε 376 εκδόσεις targa σε μαύρο αμάξωμα και σαλόνι.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!