NEAΑΓΩΝΕΣΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Απίστευτος ήχος από τη νέα Porsche 911 RSR GTE

H γερμανική εταιρία παρουσίασε στο Goodwood τη νέα αγωνιστική 911 για το πρωτάθλημα αντοχής WEC που περιλαμβάνει και το Le Mans.

Το αγωνιστικό της ντεμπούτο θα γίνει στις 1 Σεπτεμβρίου στον αγώνα στο Silverstone. Κάτω από το καπό υπάρχει ένας ατμοσφαιρικός flat εξακύλινδρος των 4,2 λίτρων που αντικαθιστά τον προηγούμενο τετράλιτρο. Η ισχύς είναι στα 510 άλογα που περνούν στους πίσω τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου σειριακού κιβωτίου με τριπλό κάρμπον δίσκο.

Το πλαίσιο είναι από αλουμίνιο και χάλυβα και το αμάξωμα από κάρμπον και πολυμερή ώστε το απόβαρο να μην ξεπερνά τα 1.245 κιλά. Οι απολήξεις έχουν μεταφερθεί στο πλάι και στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να ακούσετε (προχωρήστε το από την μέση και μετά) τον απίστευτο ήχο που βγάζουν.

Μπόνους το παρακάτω βίντεο με μία κλασική 911 930 TAG και τις φήμες να λένε πως «φορά» τον twin-turbo V6 1.500άρη κινητήρα του μονοθεσίου MP4/3 της McLaren, με το οποίο ο Niki Lauda νίκησε στο GP Βρετανίας το 1984.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!