ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ρετρό ηχοσύστημα από τη Blaupunkt

Έχετε προλάβει τα «κασετόφωνα»; Εάν ναι, τότε μπορείτε να αντιληφθείτε μία ρομαντική προσέγγιση της Blaupunkt, στην προκειμένη περίπτωση…

Φυσικά η γνωστή εταιρία δεν τρελάθηκε, να προσπαθήσει να επαναφέρει τα κασετόφωνα στη μόδα. Γνωρίζει όμως πολύ καλά ότι υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο κοινό εκεί έξω, το οποίο διαθέτει κλασικά αυτοκίνητα και δυσκολεύεται να βρει μέρη που χαλάνε και πρέπει να αντικατασταθούν. Ως εκ τούτου, δεν δημιούργησε ένα ηχοσύστημα για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι αλλά ένα μοντέλο που θα περιλαμβάνει όλη τη σύγχρονη τεχνολογία, δείχνοντας όμως μίας άλλης εποχής.

Για την ακρίβεια, δεν μπορεί καν να παίξει τις κλασικές κασέτες, αφού το «άνοιγμα» που φέρει είναι μόνο για ντεκόρ. Για τον ίδιο λόγο χρησιμοποιεί φυσικά κουμπιά που προσομοιώνουν αυτά παλαιότερων εποχών, καθώς και μια μικρή οθόνη, με ψηφιακά γράμματα και σύμβολα, που ομολογουμένως είχαμε να δούμε χρόνια. Παράλληλα, το Bremen SQR 46 DAB, όπως είναι η ονομασία του, διαθέτει επίσης θύρες USB, SD, SDHC και δυνατότητες Bluetooth. Ακόμα και μικρόφωνο για να μπορέσει κανείς να το συνδέσει με το τηλέφωνό του.

Με κόστος γύρω στα 450 ευρώ δεν θα το πει κανείς φτηνό. Παρόλα αυτά, για το συγκεκριμένο κοινό που απευθύνεται, είναι σίγουρο ότι θα εκτιμηθεί δεόντως.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!