NEA

Επετειακή έκδοση για τα 55 χρόνια της Mustang

H Ford γιορτάζει τα 55 χρόνια του θρυλικού της μοντέλου και για το λόγο αυτό ετοίμασε μία ειδική έκδοση, αποκλειστικά για τις αγορές της Ευρώπης.

Η Mustang55, όπως ονομάζεται η επετειακή αυτή έκδοση, βασίζεται επάνω στην πεντάλιτρη Mustang GT, ενώ φέρει διάφορα -εικαστικά και άλλα- στοιχεία που τη διαφοροποιούν. Η πιο αισθητή διαφοροποίηση, οπτικά, έχει να κάνει με το επανασχεδιασμένο καπό. Παράλληλα, υπάρχουν ρίγες που τρέχουν στο πλάι του αμαξώματος, τα ειδικά λογότυπα αλλά και ένα προαιρετικό πίσω spoiler. Η οροφή είναι βαμμένη μαύρη, όπως επίσης οι 19 ιντσών τροχοί και οι γρίλιες της μάσκας. Μαύρο, για την περίσταση, είναι και το σήμα του αυτοκινήτου μπροστά.

Διαφοροποιήσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό, που είναι ντυμένο με δέρμα, alcantara και ανθρακονήματα. Ανάλογα με το αν θα το παραγγείλει κανείς με το εξάρι μηχανικό ή το δεκάρι αυτόματο κιβώτιο, θα λάβει ένα μοναδικό, χυτό, επιλογέα. Η Mustang55 θα διατίθεται τόσο ως coupe, όσο και ως cabrio. Για όσους τώρα δεν θέλουν να ανέβουν τόσο ψηλά, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι και η απλή Mustang με τον κινητήρα EcoBoost των 2.3 λίτρων θα δεχτεί ορισμένες διαφοροποιήσεις στους καθρέφτες, τη μάσκα και αλλού. Θα εφόδιαστεί επίσης με το σύστημα Valve Performance Exhaust που διαφοροποιεί την ακουστική ανά περίπτωση. Παρόλα αυτά όμως, δεν θεωρείται ότι αποτελεί κάποια ειδική έκδοση του μοντέλου, όπως η Mustang55.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!