NEA

To νέο Citroen C4 θα είναι και ηλεκτρικό με στόχο το VW ID.3!

Το νέο C4 θα είναι hatchback, θα παρουσιαστεί μέσα στο 2020 και θα έχει απ’ όλες τις εκδόσεις με αιχμή του δόρατος την ηλεκτρική του!

Η Citroen θα παρουσιάσει του χρόνου το νέο C4 που θα έχει ένα σπορ και κομψό πεντάθυρο σχήμα. Θα τοποθετείται απέναντι στους κλασικούς του αντίπαλους (VW Golf, Ford Focus, Opel Astra, Peugeot 308 κ.α.), αλλά δεν θα βασίζεται στην συμβατική πλατφόρμα EMP2.

Αυτή που έχει επιλεχθεί είναι η CMP που τοποθετείται στα νέα Peugeot 208 και Opel Corsa, ώστε πέρα από τις εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου να μπορεί να φιλοξενηθεί και ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης. Κάτι που σημαίνει πως η Citroen (και λογικά η Peugeot και Opel) θα αποκτήσουν ένα άμεσα ανταγωνιστικό μοντέλο απέναντι στο VW ID.3.

Επίσης στην ίδια CMP πλατφόρμα θα βασιστούν τα επόμενα C3 και C3 Aircross μιας και η παλιά PF1 πλατφόρμα δεν μπορεί να υποδεχθεί εξηλεκτρισμένες διατάξεις. Έτσι, το νέο C3 θα το δούμε κάπου το 2022 και ένα χρόνο αργότερα το C3 Aircross που θα έχει και plug-in υβριδικές εκδόσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!