ΑΓΩΝΕΣ

GP Ουγγαρίας: Pole position για τον Max Verstappen!

Aνεβασμένος ψυχολογικά από τη νίκη την περασμένη Κυριακή στο Γερμανικό Grand Prix και με την Red Bull στα καλύτερά της, ο Max Verstappen πήρε τελικά την πολυπόθητη πρώτη του pole position στην καριέρα του! Και μάλιστα σε έναν αγώνα που η πρώτη θέση στην γραμμή εκκίνησης δίνει σημαντικό πλεονέκτημα για την επικράτηση.

Σημαντικό επίσης είναι ότι η Honda ξαναπαίρνει pole position με κινητήρα της για πρώτη φορά από το 2006! Πίσω του τελικά θα εκκινήσουν οι δύο Mercedes, με Βottas και Hamilton που πάλεψαν αλλά τελικά δεν κατάφεραν να έχουν έναν ανταγωνιστικό ρυθμό στον αλάνθαστο γύρο του Verstappen.

Για έναν ακόμα αγώνα οι Ferrari έμειναν εκτός, εκκινώντας από την τέταρτη και πέμπτη θέση με Leclerc και Vettel, χωρίς να φαίνεται να έχουν την δυναμική να σταθούν απέναντι σε Mercedes αλλά και -πλέον- την Red Bull. Την δεκάδα έκλεισαν οι Gasly με Red Bull, Norris με McLaren, Sainz με McLaren, Raikkonen με Alfa Romeo, Grosjean με Haas.

Aπό τα ενδιαφέροντα στοιχεία των κατατακτήριων, η επανάληψη των καλών επιδόσεων της McLaen, κάποιο ενθαρρυντικοί χρόνοι από την Williams και για μία ακόμα φορά η κακή επίδοση των Renault.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!