NEA

Mercedes-Benz: Επιδοτηση έως 3.000 ευρώ για τα παλιά diesel

Τόσο είναι το ποσό που θα προσφέρει η Mercedes σε όσους πελάτες της επιθυμούν να αναβαθμίσουν τα παλιά τους diesel (από Euro 5 και κάτω, τα Euro 6 δεν έχουν κανένα θέμα).

Στα κέντρα των περισσότερες πόλεων της Γερμανίας (όπως και σε πολλές ευρωπαϊκές, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη απαγορεύονται τα Euro 4 και κάτω) θα ισχύσουν απαγορεύσεις κυκλοφορίας για τα diesel προδιαγραφής Euro 5. Και από την στιγμή που οι απλές αναβαθμίσεις του λογισμικού του κινητήρα δεν επαρκεί σε πολλές περιπτώσεις, υιοθετείται η μετατροπή αρκετών εξαρτημάτων, όπως στην αναβάθμιση των συστημάτων εξαγωγής με after-market λύσεις (retrofit).

Όπως αναφέρει η Automotive News, τo πρώτο κιτ που κυκλοφορεί αφορά τους πετρελαιοκινητήρες Euro5 και έχει αναπτυχθεί από την Dr Pley SCR Technology, μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το νότιο γερμανικό κρατίδιο της Βαυαρίας. Πρόσφατα, η Daimler εγκαινίασε μια ιστοσελίδα για να επεξεργαστεί των αιτήσεων για την συγκεκριμένη επιδότηση, και το κιτ μαζί με την εργασία τοποθέτησης των φίλτρων κοστίζει 3.000 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!