NEA

Το 2021 θα παραδοθεί η πρώτη Mercedes-AMG One!

Μεγάλη καθυστέρηση και εκνευρισμός για τους 275 μελλοντικούς κατόχους του γερμανικού hypercar!

Στην Mercedes-AMG μάλλον δεν υπολόγισαν καλά τον προγραμματισμό τους και βιάστηκαν ίσως να ανοίξουν την λίστα με τις παραγγελίες για την One. Και  αυτό διότι οι 275 πελάτες θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι το 2021 για να λύσει η Mercedes τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με την εφαρμογή ενός κινητήρα της Formula 1 σε ένα αυτοκίνητο δρόμου, σύμφωνα με το Auto Motor Sport.

Κάτι που αν μη τι άλλο ακούγεται εκνευριστικό για εκείνον που έχει ήδη προκαταβάλει ένα σημαντικό ποσό από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ της συνολικής αξίας. Μάλιστα, οι ίδιοι οι μηχανικοί παραδέχονται πως είχαν υποτιμήσει την δυσκολία του εγχειρήματος και το μεγάλο πρόβλημα έχει να κάνει και απέναντι στον κύκλο WLTP ώστε η One να έχει άδεια κυκλοφορίας για τον δρόμο.

Πέρα από το θέμα της εκπομπής ρύπων, υπάρχουν και πρακτικά θέματα όπως η ενσωμάτωση μίζας ή της ανάγκης για προθέρμανσης του λαδιού πριν την εκκίνηση του κινητήρα. Φυσικά υπάρχει και το θέμα της αξιοπιστίας αφού μιλάμε για ένα μοτέρ που κάθε 50.000 χιλιόμετρα προβλέπεται ανακατασκευή του λόγω φθοράς. Όλα αυτά είχαν γίνει γνωστά για τους μελλοντικούς κατόχους που θα χρειαστεί να περιμένουν περίπου ένα χρόνο ακόμη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!