NEA

Η υβριδική Porsche Cayenne E-Hybrid S έχει 680 άλογα!

Σύμφωνα με την γερμανική εταιρία η κορυφαία έκδοση στην γκάμα της Cayenne είναι πλέον η υβριδική!

Η Porsche παρουσίασε τις υβριδικές εκδόσεις των Cayenne και Cayenne Coupe. Η βασική E-Hybrid συνδυάζει έναν τρίλιτρο V6 με συνολική απόδοση στους 462 ίππους και στα 700 Nm. H τελική φτάνει τα 253 χλμ./ώρα, τα 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνονται σε 5,1 δλ. (στην Coupe με Sport Chrono), η αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία φτάνει τα 40 χιλιόμετρα και είναι διαθέσιμη σε ταχύτητες έως 135 χλμ./ώρα.

Φυσικά το ενδιαφέρον εστιάζεται στην E-Hybrid S με τον τετράλιτρο V8 των 550 ίππων με το αυτόματο 8άρι κιβώτιο. Ανάμεσα τους βρίσκεται ένας ηλεκτροκινητήρας 136 ίππων με αποτέλεσμα η συνολική ισχύς να διαμορφώνεται στα 680 άλογα και στα 900 Nm.

Σχετικά με τις επιδόσεις η Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupe ολοκληρώνει την διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 295 χλμ./ώρα. Οι τιμές στην Γερμανία φτάνουν έως τις 176.293 ευρώ.


Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!