NEA

To νέο Audi Q4 E-Tron θα έχει το δικό σου φωτεινό αποτύπωμα

Πρόκειται για το επόμενο E-Tron μοντέλο που θα παρουσιαστεί τέλη της επόμενης χρονιάς.

Και όπως επιτάσσει το τεχνολογικό υπόβαθρο ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου οι ειδικοί της Audi επιφυλάσσουν διάφορες «πρωτιές», όπως στο E-Tron με τις κάμερες αντί για καθρέπτες (αν και τους Γερμανούς τους πρόλαβαν οι Γιαπωνέζοι της Lexus). Έτσι, ο υπεύθυνος σχεδιασμού ανακοίνωσε ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο για το Q4 E-Tron στο οποίο ο ιδιοκτήτης θα μπορεί να επιλέγει την εξατομίκευση των φωτιστικών σωμάτων.

Συγκεκριμένα θα προσφέρονται 25 επιλογές για το φωτεινό περίγραμμα των προβολέων δημιουργώντας ένα διαφορετικό φωτεινό ίχνος και μια προσωποποιημένη ταυτότητα (κάτι που υπάρχει σε μικρότερο βαθμό στο VW Touareg). Τα τελευταία χρόνια η υιοθέτηση των στοιχείων τεχνολογίας LED επιτρέπει την μεγαλύτερη ελευθερία των σχεδιαστών σε ότι αφορά τα φωτιστικά σώματα, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται όλο και πιο ιδιαίτερα και πρωτότυπα σχέδια.

To Από εκεί και πέρα θα υπάρχει το γνωστό ηλεκτρικό σύστημα με δύο ηλεκτροκινητήρες και τετρακίνηση, με την συνδυασμένη ισχύ να ξεπερνά τους 300 ίππους.  Η μπαταρία με την οποία θα εφοδιάζεται θα είναι των 82 kWh και θα παρέχει αυτονομία της τάξης των 450 km.

Το Audi Q4 E-Tron παραγωγής θα έχει δύο ηλεκτροκινητήρες, συνδυασμένη ισχύ πάνω από 300 άλογα, μπαταρία 82 kWh και αυτονομία πάνω από 400 χιλιόμετρα. Ενδέχεται να δούμε και έκδοση με μικρότερη μπαταρία, το λανσάρισμα θα γίνει τέλη 2020.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!