NEA

Nextmove: Ακυρώσεις λόγω ποιοτικών προβλημάτων στα Tesla Model 3!

Η γερμανική εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων διατηρεί έναν στόλο από 300 ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων 38 Model S και πάνω από δέκα Model X.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας δηλώνει θαυμαστής του Model 3, αλλά όχι και του τρόπου λειτουργίας της Tesla. Και αυτό διότι θεωρεί πως πολλά πράγματα γίνονται πρόχειρα με αποτέλεσμα να ακυρώσει μια παραγγελία 100 Model 3 (συνολικής αξίας πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ) αφού η εταιρία του διαπίστωσε σοβαρά προβλήματα ποιότητας.

Συγκεκριμένα, η Nextmove είχε παραλάβει μόλις τα 15 από τα 100 συνολικά ολοκαίνουργια Model 3 τα οποία είχαν θέματα στην μέτρια βαφή τους, σε κακής ποιότητας καλωδιώσεις, σε γρατζουνιές στο ταμπλό, σε κακής κατασκευής τροχούς… μέχρι και σε υγρασία στα φωτιστικά σώματα κατά το πλύσιμο των αυτοκινήτων!

Και παρόλο που η Tesla είναι πρόθυμη να επισκευάσει τα πάντα, το θέμα είναι πως απαιτούνται ιδιαίτερα μεγάλοι χρόνοι λόγω του περιορισμένου δίκτυο service στην Γερμανία αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Έτσι, η Nextmove αναγκάστηκε αν ακυρώσει μια μεγάλη παραγγελία και το γεγονός πως ένα στα 4 Model είχε θέματα ποιότητας είναι κάτι που προβληματίζει ξανά την Tesla (και όχι μόνο).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!