NEAΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Φωτιά στην άσφαλτο βάζουν ταυτόχρονα 170 αυτοκίνητα! [vid]

Η καπνίλα που δημιουργήθηκε από τα καμένα λάστιχα είναι υποψήφια για ένα νέο ρεκόρ στο βιβλίο Guinness!

Ακόμη και για τα πιο περίεργα πράγματα υπάρχει μια θέση στα ρεκόρ Guinness. Τον περασμένο Ιανουάριο, στην Αυστραλία είχαν μαζευτεί 126 αυτοκίνητα που έκαναν ταυτόχρονα burnout δημιουργώντας το μεγαλύτερο σύννεφο από καμένα λάστιχα που έχει γίνει ποτέ!

Πρόσφατα, κοντά στο Denver του Κολοράντο συγκεντρώθηκαν 170 σπορ κατασκευές για να καταρρίψουν αυτό το ρεκόρ. Μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί το ρεκόρ αυτό και επίσημα αφού το Bandimere Speedway που διοργάνωσε το event επικοινώνησε με το guinnessworldrecords.com για την καταγραφή του.

Όπως θα δείτε και εσείς ο καπνός που δημιουργήθηκε προφανώς και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το ρεκόρ. Και σίγουρα δεν είναι ότι πιο υγιεινό τόσο για την ανθρώπινη υγεία όσο και για το περιβάλλον. Για αυτό παράλληλα υπήρξαν και έντονες αντιδράσεις από οικολογικές ενώσεις και ομάδες. Βλέπετε δεν είναι και λίγο 340 λάστιχα να αφήνουν τα λινά τους στην άσφαλτο…



Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!