NEA

To Hyundai 45 είναι ένα ηλεκτρικό με ρετρό καταβολές

Το πρωτότυπο που θα παρουσιαστεί στην Φρανκφούρτη αποτίει φόρο τιμής στο πρώτο μοντέλο παραγωγής της εταιρίας (το πεντάθυρο Pony με μοτέρ Mitsubishi) που είχε παρουσιαστεί το 1974.

Στην πρώτη teaser εικόνα που έδωσαν οι Κορεάτες βλέπουμε το πίσω μέρος ενός concept που τόσο τα φωτιστικά του σώματα όσο και η ονομασία του μας παραπέμπουν στις δεκαετίες των «ουφάδικων». Αξιοσημείωτο είναι πως στο κέντρο του προφυλακτήρα υπάρχει μια οθόνη όπου θα προβάλλεται ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος ή άλλα μηνύματα προς τους πίσω οδηγούς.

Πέρα από το φουτουριστικό του θέματος το 45 θα δώσει μια πρώτη κατεύθυνση για την σχεδιαστική γλώσσα που θα ακολουθήσει στα μοντέλα της η Hyundai από τη νέα δεκαετία. Η σύγχρονη σχεδιαστική προσέγγιση, που η Hyundai ονομάζει Sensuous Sportiness θα προσπαθήσει να φέρει το πνεύμα εκείνης της εποχής στα αυτοκίνητα που ετοιμάζει η εταιρία για τα επόμενα χρόνια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!