NEA

Αυτό το Datsun 240Ζ έχει τον κινητήρα της Supra!

Υπάρχουν ορισμένες βαριές μετατροπές που σε κάνουν να βγάζεις το καπέλο στους ανθρώπους που τις υλοποίησαν.

Όπως είναι αυτό το Datsun (Nissan) 240Z που βλέπεις με το όμορφο body kit από το οποίο ξεχωρίζει η μεγάλη μάσκα, τα φουσκωμένα φτερά με τους χαρακτηριστικούς καθρέπτες, οι προβολείς με το χιαστί, η πίσω αεροτομή, οι κούφιες 16άρες μαύρες ζάντες και πολλά άλλα στοιχεία.

Κάτω από το καπό υπάρχει ένας εξακύλινδρος σε σειρά βενζινοκινητήρας, ο Toyota 2JZ που κινούσε και την τέταρτη γενιά της Supra. Για την περίσταση αποδίδει περίπου 600 άλογα(!) και αναμφίβολα θα «σηκώνει στον αέρα» το ελαφρύ Datsun που δεν ξεπερνά τα 1.044 κιλά.

Από εκεί και πέρα το πεντάρι σασμάν Toyota R154 περνά την ροπή στον πίσω άξονα με ειδικό άξονα και μπλοκέ διαφορικό. Τα φρένα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένα, δίχως να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες από την CCW. Μία εταιρία που κατασκευάζει σφυρήλατες ζάντες και που ευθύνεται για αυτό το πανέμορφο Datsun του 1972.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!