ΑΓΩΝΕΣ

F1: O Bottas και το 2020 στην Mercedes, επίσημα ο Ocon στην Renault

Ο Valtteri Bottas θα είναι ο teammate του Hamilton και για το επόμενο πρωτάθλημα βάζοντας τέλος στις φήμες για αντικατάστασή του.

Σύμφωνα με τον Toto Wolff o Bottas έχει δείξει τις ικανότητες του και πόσο δυνατός είναι και για αυτό άφησε να εννοηθεί πως θα παραμείνει στην Mercedes. «Για το 2019, με τον Valtteri είχαμε ως στόχο να επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατά από ό,τι στο πρώτο μέρος του 2018. Και το πέτυχε, με μερικές εντυπωσιακές επιδόσεις στους πρώτους αγώνες της χρονιάς», εξήγησε ο Wolff. «Παρόλο που είναι το πιο επιτυχημένο πρώτο του εξάμηνο σε πρωτάθλημα, είναι πεινασμένος για περισσότερα και αποφασισμένος να συνεχίσει να βελτιώνει και να αυξάνει το επίπεδό του. Αυτή είναι η νοοτροπία που θέλουμε από όλα τα μέλη της ομάδας μας».

«Ο στόχος μου είναι να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1. Πιστεύω και από την εμπειρία μου με την ομάδα, πως η Mercedes είναι η καλύτερη επιλογή για μένα να επιτύχω αυτόν το στόχο το 2020» είπε με την σειρά του ο αισιόδοξος Φινλανδός.

Παράλληλα η Renault F1 επιβεβαίωσε επίσημα πως ο 22χρονος Esteban Ocon θα είναι ο νέος teammate του Daniel Ricciardo από τη νέα σεζόν. Μετά από τρία χρόνια στις Manor, Force India και Mercedes (ως αντικαταστάτης οδηγός) ο Ocon θα αντικαταστήσει τον Nico Hulkenberg. Φήμες θέλουν τον τελευταίο να αντικαθιστά τον Romain Grosjean στην Haas. Τέλος να πούμε πως ο Ricciardo είχε αιφνιδίως μεταγραφεί από την Red Bull στην Renault πετώντας έξω τον Ocon. Αλλά επειδή ο καιρός έχει γυρίσματα, τώρα θα αγωνίζονται μαζί.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!