NEA

Νέο Defender, ραντεβού στη Φρανκφούρτη [vid]

Με ένα μικρό video η Land Rover μεταφέρει ξεκάθαρα το μήνυμα. Δεν απομένουν παρά λίγες ημέρες από την αποκάλυψη του νέου Defender.

Το δρόμο προς τη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, φαίνεται να έχει πάρει η νέα γενιά του σκληροτράχηλου 4Χ4 των Βρετανών. Μόνο που, όπως προκύπτει και από το video, αυτός δεν περνάει απαραίτητα μέσα από τον πολιτισμό… Στις 10 Σεπτεμβρίου, μαζί με μία πλειάδα νέων μοντέλων άλλων κατασκευαστών, θα γίνει η σχετική αποκάλυψη. Και αντικειμενικά, παρότι πρόκειται για ένα «ειδικό» μοντέλο, που απευθύνεται σε μία συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων που κινούνται κυρίως εκτός δρόμου, πολλοί περιμένουν να δουν τι ετοιμάζει η Land Rover.

Στην Teaser εικόνα αποκαλύπτεται μέρος της μάσκας, με τις λεπτές γρίλιες αρκούντως λασπωμένες για την περίσταση. Δεν είναι μυστικό ότι το πρόγραμμα εξέλιξης του συγκεκριμένου μοντέλου επένδυσε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε κάποιες από τις πιο αφιλόξενες περιοχές του πλανήτη. Εδάφη κάθε είδους και θερμοκρασίες που έπαιζαν από -40 έως και +50 βαθμούς κελσίου. Αυτό μάλιστα δεν αποτελεί τόσο κόλπο του marketing (παρότι πάντα βοηθάει…) όσο μια ρεαλιστική ανάγκη. Όταν θέλεις να ανακαλύψεις εκ νέου το πιο ικανό εκτός δρόμου όχημα, τότε δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Ήδη γνωρίζουμε αρκετά για το επερχόμενο Land Rover Defender, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Τα υπόλοιπα σε λίγες ημέρες, μαζί με τις επίσημες πλέον φωτογραφίες και video.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!