NEA

Audi Q3 Sportback: Από 34.960 ευρώ στην Ελλάδα

Η νέα και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδοχή του Q3 με τα κουπέ χαρακτηριστικά και το πιο δυναμικό design θα ξεκινήσει να διατίθεται στην χώρα μας προς τα τέλη Νοεμβρίου και σε δύο εκδόσεις κινητήρων σε αρχική φάση.

Οι δύο πρώτες αφορούν τον 1. 5 TSI με τους 150 ίππους ο οποίος θα προσφέρεται σε δύο εκδοχές. Η πρώτη θα είναι με μηχανικό κιβώτιο και η τιμή της θα ξεκινά από τα 34.960 ευρώ.

Η δεύτερη έκδοση του Q3 Sportback θα εφοδιάζεται με το διπλόδισκο DSG και mild υβριδικό σύστημα 48V με λειτουργία boost για 10 δευτερόλεπτα και θα κοστίζει από 37.000 ευρώ.

Την γκάμα προς το παρόν θα ολοκληρώνει το διλιτρο TDI με τους 150 ίππους και στάνταρ το DSG το οποίο θα ξεκινά από τα 44.800 ευρώ. Το τελευταίο θα ξεκινήσει να διατίθεται στην Ελλάδα λίγο νωρίτερα από τις εκδόσεις με τους βενζινοκινητήρες, μέσα στον Οκτώβριο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!