NEA

Νέα σπορ έκδοση Skoda Scala Monte Carlo

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης θα παρουσιαστεί η νέα Monte Carlo έκδοση του Scala με την πολύ ενδιαφέρουσα σχεδίαση.

Δίπλα στο Kamiq Monte Carlo θα παρουσιαστεί και το Scala Monte Carlo το οποίο θα ξεχωρίζει από διάφορες οπτικές και αισθητικές αναβαθμίσεις στο πλαίσιο της αναφοράς στην αγωνιστική παράδοση της μάρκας.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, το Scala στην έκδοση Monte Carlo ξεχωρίζει από την διαφοροποιημένη μάσκα, τα πλαϊνά skirts, τα μαύρα καλύμματα στους καθρέπτες, τον διαχύτη στο πίσω μέρος, την διακριτική αεροτομή, το περίγραμμα στα παράθυρα, τους στάνταρ τροχούς 17’’ (προαιρετικοί οι 18’’) κ.α.

Στο εσωτερικό υπάρχουν διάφορα σημεία και λεπτομέρειες σε κόκκινο χρώμα, δερμάτινο τιμόνι, όπως και στον επιλογέα ταχυτήτων και στο χειρόφρενο, η οροφή είναι μαύρη, υπάρχει LED εσωτερικός φωτισμός, χρώμιο στους αεραγωγούς, φιμέ τζάμια, μία μεγάλη πανοραμική οροφή, ειδικά πατάκια κ.α. Η έκδοση Monte Carlo θα είναι διαθέσιμη με όλους τους κινητήρες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!