NEA

Πρόωρη αποκάλυψη για την Lamborghini Sian

Η Lamborghini Sian θα βασίζεται στην Aventador ενώ το εμπρός μέρος της θα είναι έντονα επηρεασμένο από το πρωτότυπο Terzo Millennio που είχε παρουσιαστεί πριν από δύο χρόνια.

H Lamborghini παρουσίασε στην εφαρμογή Unica, στην οποία έχουν πρόσβαση μόνο οι πελάτες της, μια εικόνα και κάποια σκίτσα του νέου, περιορισμένης παραγωγής hypercar της που θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Κρίνοντας από τα σκίτσα επιθετικό, με ένα πολύ εμφατικό διαχύτη θα είναι και το πίσω μέρος της Sian. Κατά τα άλλα η εμφάνιση της Sian θα χαρακτηρίζεται από έντονες ακμές και αεραγωγούς στις πόρτες, ενώ ιδιαίτερα μεγάλη θα είναι και η κλίση του παρμπρίζ της.

Ο κινητήρας θα είναι ο V12 των 6,5 λίτρων στην εκδοχή του των 770 ίππων που χρησιμοποιείται στην Aventador SVJ, ενώ οι φήμες κάνουν λόγο για υποβοήθησή του από έναν ηλεκτροκινητήρα 30 ίππων. Έτσι η συνδυαστική απόδοση θα φτάνει τους 800 ίππους. Για περισσότερα μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!