NEA

Έτοιμο το Honda e παραγωγής όπως θα το δούμε στους δρόμους!

Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Honda θα κάνει το τελικό του ντεμπούτο στην Φρανκφούρτη και θα λανσαριστεί σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης.

Οι χώρες αυτές θα είναι οι μεγαλύτερες και οι πιο προετοιμασμένες σε θέμα υποδομών (όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Βρετανία και η Νορβηγία), οπότε η ελληνική αγορά περνά σε δεύτερη προτεραιότητα δίχως να σημαίνει αυτό πως αποκλείεται η διαθεσιμότητα του Honda e κάποια στιγμή ή έστω και κατόπιν παραγγελίας.

Τώρα, οι πληροφορίες για το πρώτο ηλεκτρικό Honda έχουν ήδη γίνει γνωστές και στις φωτογραφίες βλέπετε το αυτοκίνητο όπως ακριβώς θα κυκλοφορήσει στους δρόμους με την πολύ ξεχωριστή και ρετρό σχεδίαση. Μινιμάλ και συγχρόνως high-tech είναι το εσωτερικό με τις δύο διαδοχικές οθόνες 12,3’’ στο ταμπλό και την ξύλινη επένδυση.

Υπενθυμίζεται πως το Honda e έχει έναν ηλεκτροκινητήρα σε δύο εκδόσεις ισχύος (με 136 και 154 ίππους), είναι πισωκίνητο, έχει το 0-100 σε περίπου 8 δευτερόλεπτα, η αυτονομία φτάνει περίπου τα 225 χιλιόμετρα, η μπαταρία είναι στις 35,5 kWh, φορτίζει σε περίπου 30 λεπτά στο 80% για να δώσει κοντά στα 180 χλμ. Η τιμή αναμένεται και υπολογίζεται περίπου στις 30.000 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!