NEA

H Porsche απέκτησε το 15,5% της Rimac

Μία εταιρία που ξεκίνησε πριν από μία δεκαετία σε ένα συνεργείο στην Κροατία πλέον συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές.

Η Porsche κατείχε το 10% της εταιρίας του Mate Rimac και πρόσφατα ανακοινώθηκε πως το ποσοστό αυτό θα αυξηθεί στο 15,5%. Οι Γερμανοί εκτιμούν πως η κροατική εταιρία έχει αναπτύξει τέτοια τεχνογνωσία στα συστήματα πρόωσης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στην παραγωγή μελλοντικών ηλεκτρικών Porsche.

Τα καλά νέα θα ενισχύσουν το δυναμικό της Rimac, στα γραφεία της στο Ζάγκρεμπ, από τα 400 άτομα στα 550 και οι δουλειές της εταιρίας έχουν ανοίξει για τα καλά. Πέρα από τις συνεργασίες με άλλους κατασκευαστές (Aston Martin Valkyrie, Koenigsegg Regera, Pininfarina Battista, Hyundai Sport κ.α.) η Rimac ετοιμάζει ένα νέο ηλεκτρικό hypercar (το τελευταίο ήταν το C_Two) που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2020.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!