NEA

Σπορ έκδοση N Line για το νέο Hyundai i10

Μετά από την αντικειμενικά καλή δουλειά στο i30 N η Hyundai επιχειρεί να επεκτείνει τη γκάμα των Ν μοντέλων της, ακόμα και αν αυτά δεν είναι απόλυτα σπορ.

Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, είναι διαφορετικό το i30 N, ένα μοντέλο που αγγίζει τους 275 ίππους και διαφορετικές οι N Line εκδόσεις των i30, i30 fastback και Tucson, οι οποίες εστιάζουν στην αναβάθμιση της εξωτερικής εμφάνισης. Αυτό ακριβώς έρχεται να προσφέρει και η ομώνυμη έκδοση του νέου i10, αφού προς στιγμή δεν περιμένουμε κάποιο αυτοκίνητο πόλης με 0-100 στα 7 δλ…

Οπτικά, το i10 N Line διαφοροποιείται από τις απλές εκδόσεις καθώς φορά πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, διαφορετική μάσκα και ζάντες 16 ιντσών. Αντίστοιχα διαφοροποιήσεις υπάρχουν και στα φωτιστικά σώματα, με LED φώτα ημέρας που αποτελούνται από τρία στοιχεία το καθένα να έχουν αντικαταστήσει τα αντίστοιχα στρογγυλά που θα υπάρχουν σε όλα τα υπόλοιπα.

Από εκεί και πέρα, σε διάφορα σημεία του αμαξώματος θα εμφανίζονται τα σχετικά N Line λογότυπα, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα διχρωμίας, με την οροφή να είναι σε άλλη απόχρωση ώστε να δημιουργείται αντίθεση. Εντός οι διαφοροποιήσεις εστιάζονται στο σπορ τιμόνι με τις κόκκινες ραφές, στα μεταλλικά πεντάλ και στα κόκκινα πλαίσια των αεραγωγών. Τέλος, βελτιωμένα θα είναι και τα καθίσματα, προσφέροντας καλύτερη πλευρική στήριξη.

Το Hyundai i10 N Line θα παρουσιαστεί παράλληλα με τις απλές εκδόσεις του i10 στην Φρανκφούρτη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο κινητήρων, ενός ατμοσφαιρικού τετρακύλινδρου, χωρητικότητας 1.2 λίτρων και ισχύος 85 ίππων και ενός τρικύλινδρου turbo, ενός λίτρου, με 100 ίππους και 172 Nm ροπής. Η διάθεση των συγκεκριμένων εκδόσεων αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 2020, προς το τέλος του πρώτου εξαμήνου.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!