ΑΓΩΝΕΣ

“Καραμπόλα” με 11 αγωνιστικά DS3 στην Δανία [vid]

Όπως βλέπουμε στο video τα αγωνιστικά του ενιαίου DS3 Cup στην Δανία έχουν μάλλον ξεκινήσει με σλικ ελαστικά, όταν πιάνει ξαφνική μπόρα και αρχίζουν τα προβλήματα.

Σε μία από τις στροφές της πίστας, αρχίζουν να βγαίνουν το ένα μετά το άλλο τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στον αγώνα με αποτέλεσμα να μαζευτούν 11 αυτοκίνητα, τα οποία όλα βγήκαν το ένα μετά το άλλο στο ίδιο ακριβώς σημείο!

Μόλις 5 οδηγοί κατάφεραν να αποφύγουν να εμπλακούν σ’ αυτόν τον χαμό, ενώ ευτυχώς μόλις ένας από τους εμπλεκόμενους χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο αγώνας φυσιολογικά διακόπηκε, και η συνέχεια δόθηκε στο YouTube.


@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!