NEA

Τα επίσημα videos των Ferrari F8 Spider και 812 GTS

Συνήθως η κάθε νέα Ferrari, όταν παρουσιάζεται, τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε μία αλλά δύο Ferrari. Και είναι και ανοικτές…

Η μία είναι V8, κίτρινη και εντυπωσιακή, από κάθε άποψη. Η άλλη, η μεγάλη, φοράει ένα V12 των 800 ίππων, γεγονός που την κάνει την ισχυρότερη ανοικτή Ferrari που πέρασε ποτέ σε ευρεία παραγωγή. Παρότι Σεπτέμβριος, θα έλεγε κανείς ότι στο Μαρανέλο το καλοκαίρι μόλις αρχίζει…

Για μεν την F8 Spider, αποτελεί αντικαταστάτη της 488 Spider και ανοικτή εκδοχή της F8 Tributo. Φυσικά είναι σαφώς πιο δυναμική από την προκάτοχό της, με 720 ίππους, επιτάχυνση 0-100 σε μόλις 2.9 δλ. και τελική ταχύτητα 340 χλμ./ώρα, εξωπραγματική για ανοικτό όχημα. Η 812 GTS, με τη σειρά της, αποτελεί το βαρύ χαρτί της εταιρίας. Παρότι οι επιδόσεις της είναι παρόμοιες με αυτές της F8 Spider, τα δύο μοντέλα ακολουθούν μία διαφορετική φιλοσοφία.

Η ιταλική εταιρία παρουσιάζει ταυτόχρονα τα δύο μοντέλα στην έκθεση της Φρανκφούρτης, ενώ ανέβασε μαζί και τα σχετικά videos. Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά, επιλέξτε με ποιο θέλετε να αρχίσετε και απολαύστε τις τελευταίες ανοικτές δημιουργίες της Ferrari, με όσο ήχο μπορούν να παράγουν τα ηχεία του υπολογιστή σας.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!