NEA

Τελικά πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό Honda e;

Στην Φρανκφούρτη ανακοινώθηκε η τιμή πώλησης του πρώτου ηλεκτρικού Honda η οποία είναι από 25.470 ευρώ.

Η τιμή αυτή είναι η χαμηλότερη στην Γερμανία συμπεριλαμβάνοντας την φοροαπαλλαγή και την επιδότηση των 4.000 ευρώ (δίχως αυτή η τιμή πάει στις 29.470 ευρώ). Στη συγκεκριμένη έκδοση ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 100 kW (136 ίππους), ενώ θα υπάρχει και η ισχυρότερη με 156 ίππους που θα κοστίζει από 32.470 ευρώ (και εδώ με την επιδότηση).

Η μπαταρία των 35,5 kWh είναι σύμφωνα με τη Honda η πιο μικρή σε μέγεθος της κατηγορίας της. Εξασφαλίζει αυτονομία μέχρι τα 220 χιλιόμετρα, ενώ ταχυφορτίζει μέχρι το 80% της χωρητικότητάς της σε μόλις 30 λεπτά. Όσο για τις επιδόσεις του πισωκίνητου Honda e σημειώστε 0-100 σε περίπου 8,0 δευτερόλεπτα.

To ηλεκτρικό Honda θα είναι διαθέσιμο από το ερχόμενο καλοκαίρι σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές (Γερμανία, Νορβηγία, Γαλλία κ.α.), ενώ στον αρχικό προγραμματισμό δεν προβλέπεται η Ελλάδα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!