ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Καλά να πάθει αφού παρκάρει όπου βρει σε ένα σούπερ μάρκετ!

Σίγουρα θα σας έχει τύχει να δείτε στον υπόγειο χώρο ενός σούπερ μάρκετ έναν εξυπνάκια να πιάνει με το έτσι θέλω δύο θέσεις ή να έχει παρατήσει όπου βρει το αυτοκίνητό του.

Ακόμη χειρότερα στις κακές συνήθειες του Έλληνα -και όχι μόνο- οδηγού είναι να παρκάρει ακριβώς στην είσοδο του super market ή ακόμα χειρότερα στις θέσεις για ΑΜΕΑ. Για αυτούς τους θρασύτατους τύπους έρχεται μια πολύ πετυχημένη «τιμωρία» από μία περίπτωση σε ένα σούπερ μάρκετ στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Όπως φαίνεται μερικοί πελάτες εκνευρίστηκαν τόσο πολύ που αποφάσισαν να του δώσουν ένα αξέχαστο μάθημα που έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Τι έκαναν; Το εξής απλό: μάζεψαν όλα τα καροτσάκια του σούπερ μάρκετ και περικύκλωσαν το αυτοκίνητο που είχε παρκάρει παράνομα, μην επιτρέποντας στον οδηγό ούτε να το φθάσει και προφανώς ούτε να φύγει από το σημείο!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!