NEA

Επιβεβαιώνεται η έκδοση Wagon στο επόμενο VW Golf

Ένα χρόνο πριν υπήρχαν αναφορές ότι η Volkswagen δεν σκοπεύει να συνεχίσει την παραγωγή των εκδόσεων Wagon στην όγδοη γενιά του Golf. Και επίσημα πλέον, αυτά ήταν μύθος.

Βγάζοντας ένα δελτίο τύπου, η γερμανική εταιρία διέλυσε μία και καλή τις φήμες αυτές, επαναφέροντας την τάξη. Το Golf Wagon είναι γεγονός και θα πωλείται κανονικά στις ευρωπαϊκές αγορές, παράλληλα με τις hatchback εκδόσεις. Η μόνη διαφοροποίηση -που δεν παίζει όμως ρόλο για κανένα…- είναι ότι αντί για το εργοστάσιο στο Zwickau της Γερμανίας, η γραμμή παραγωγής του μεταφέρεται στα κεντρικά, στο Wolfsburg.

Αναφορικά με την όγδοη γενιά του δημοφιλούς μικρομεσαίου της Volkswagen, θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση τον Οκτώβριο και θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της στις αγορές της Ευρώπης πριν από τα τέλη του έτους. Ήδη γνωρίζουμε διάφορα για το ίδιο, τους πετρελαιοκινητήρες που θα φέρει, καθώς και την υβριδική του τεχνολογία, τα οποία έχουμε αναφέρει στα αντίστοιχα άρθρα. Η πλήρης, ωστόσο, παρουσίαση, θα ακολουθήσει μέσα στον επόμενο μήνα, με την επίσημη αποκάλυψη του αυτοκινήτου.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!