NEA

Και νοικιάρικες Camaro ZL1 στις ΗΠΑ…

Στις ΗΠΑ η Hertz έχει ανεβάσει σε άλλο επίπεδο την ενοικίαση σπορ αυτοκινήτων προσφέροντας μέχρι και Camaro ZL1 με 750 άλογα!

Από την στιγμή που μέχρι και η Corvette Z06 με τα 650 άλογα είναι διαθέσιμη για ενοικίαση, η Hertz δεν βρήκε το λόγο γιατί να μην διαθέσει και μία σπέσιαλ Camaro βαμμένη στα χρώματα της εταιρίας, κίτρινο με μαύρες ρίγες.

Η οποία Camaro της Hertz έχει περάσει από τις περιποιήσεις της ομάδας Hendrick Motorsports του Nascar, έχοντας μεγαλύτερα τούρμπο, ειδικούς τροχούς αποκλειστικά για την Hertz, εξατομικευμένο σαλόνι με ειδικό φωτισμό, ειδική πλακέτα αρίθμησης του μοντέλου και άλλα πολλά γλυκάδια.

Πέρα από τις ειδικές ZL1, η Hertz θα διαθέτει και πιο ταπεινές επιλογές, όπως τις Camaro SS με τον V8 6.2 των 480 ίππων. Και για τις δύο εκδόσεις διαθέσιμα θα είναι πάνω από 20 αυτοκίνητα που θα βρίσκονται στα μεγαλύτερα αεροδρόμια των ΗΠΑ και για επιλεγμένους πελάτες.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!