NEA

Η νέα Skoda Octavia θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου

H νέα Octavia θα παρουσιαστεί στην Πράγα με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τις αρχές του επόμενου έτους.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η νέα γενιά θα έχει μια πιο ισορροπημένη σχεδίαση από την οποία θα απουσιάζουν οι διπλοί προβολείς. Μάλιστα, η μάσκα θα μας παραπέμπει σε μία εξελιγμένη και πιο δυναμική εκδοχή εκείνης του Scala, ενώ στο πίσω μέρος θα υπάρχει ολογράφως το Octavia. Πέρα από τη λιμουζίνα θα υπάρχει φυσικά και το στέισον, καθώς και εκτός απροόπτου και μια έκδοση Scout (oι εικόνες αποτελούν εικαστικές προσεγγίσεις και προέρχονται από το koleca.ru).

Από κει και πέρα η σχεδίαση του ταμπλό θα ακολουθεί τη λογική του Scala με την ελεύθερη οθόνη του συστήματος infotainment στο κέντρο του, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων. Από πλευράς διαστάσεων αναμένεται μια μικρή αύξηση προκειμένου να αυξηθούν αντίστοιχα οι χώροι στο εσωτερικό, για επιβάτες και αποσκευές, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή της κατηγορίας.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει, για την αρχή τουλάχιστον, τους 1.5 και 2.0 TFSI και τον 2.0 TDI. Στην πορεία θα ακολουθήσουν και ο 1.0 TSI και ο βασικός diesel στα 1.600 κ.εκ. Θα , ενώ θα υπάρχουν ήπιες υβριδικές εκδόσεις καθώς και plug-in υβριδικές με το σύστημα των VW Golf GTE και Seat Leon PHEV. H νέα Octavia θα έχει και έκδοση RS, την ισχυρότερη στην ιστορία της που θα ξεπερνά τα 260 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!