NEA

Ανανέωση για το Toyota C-HR με νέα έκδοση με 184 ίππους

Το δημοφιλές C-HR περνά από το πρώτο του facelift και αποκτά φρέσκια εμφάνιση και νέα υβριδική έκδοση 2.0 Hybrid Dynamic Force.

Τα σημαντικότερα νέα στο C-HR είναι η προσθήκη της υβριδικής δίλιτρης έκδοσης που είχαμε δει για πρώτη φορά στην Corolla. Αυτή είναι και η ισχυρότερη η οποία αποδίδει 184 ίππους με εκπομπές από 118 γρ. CO2/χλμ. στον WLTP κύκλο και από 92 γρ. CO2/χλμ. στον NEDC.

Το δίλιτρο C-HR έχει βελτιώσεις στην ανάρτηση για ακόμα καλύτερη άνεση και μειωμένο εσωτερικός θόρυβο, ενώ νέα χαρτογράφηση για ακριβέστερη πληροφόρηση και αίσθηση έχει το τιμόνι. Κανονικά θα διατίθεται η υβριδική έκδοση των 1.800 κ.εκ. με τους 122 ίππους και εκπομπή από 109 γραμμάρια το χιλιόμετρο (από 86 στον NEDC).

Σχεδιαστικά το ανανεωμένο C-HR ξεχωρίζει από τις διακριτικές αλλαγές στα άκρα του, με τα LED φωτιστικά σώματα, τα φλας έχουν πλέον ενοποιηθεί σε ένα κάτοπτρο, ενώ τα πίσω συνδέονται οπτικά μεταξύ τους με μια λεπτή μαύρη μπάρα δημιουργώντας την αίσθηση ενιαίου συνόλου.

Διακριτικές είναι και οι αλλαγές στο εσωτερικό όπου υπάρχει νέας γενιάς σύστημα πολυμέσων με διευρυμένη συνδεσιμότητα σε Android Auto και Apple CarPlay. Περισσότερα θα έχουμε να πούμε απο τις πρώτες μας οδηγικές εντυπώσεις στα μέσα Νοεμβρίου όπου το caroto.gr θα ταξιδέψει μέχρι την Λισσαβόνα για την πανευρωπαϊκή παρουσίαση.

Νέο Toyota C-HR, εκπομπές CO2:

 

Corr. NEDC

WLTP

1.8l Hybrid, 122hp

From 86g/km

From 109 g/km

2.0l Hybrid, 184hp

From 92g/km

From 118 g/km

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!