NEA

Αυτή η Veneno Roadster είναι η πιο ακριβή Lamborghini που έχει πωληθεί ποτέ!

Η αρχική της τιμής σε πρόσφατη δημοπρασία που έγινε κοντά στην Γενεύη ήταν στα 4,12 εκατομμύρια ευρώ. Τελικά το σφυρί έπεσε στα  7,61!

Θυμάστε την κραυγαλέα υπόθεση με τον δικτάτορα Teodoro Nguema Obiang Mangue και τον γιο του που άφηναν τον κόσμο να πεθαίνει της πείνα ενώ αυτοί ζούσαν μέσα στα πλούτη και είχαν και μια τεράστια συλλογή από εξωτικά supercars; Αυτή η συλλογή είχε κατασχεθεί από τις ελβετικές αρχές και να δημοπρατηθεί με τα έσοδα να επιστρέφουν στο κρατικό ταμείο της Ισημερινής Γουινέας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα μοντέλα με την υψηλότερη τιμή από τα 25 συνολικά που πωλήθηκαν. Πάνω από το εκατομμύριο κινήθηκαν οι McLaren P1, Bugatti Veyron, Porsche 918 Spyder και Reventon Spyder. Η LaFerrari έπιασε 2,2 εκ. δολάρια και η Enzo 3,1.

Την υψηλότερη τιμή πέτυχε το Koenigsegg One με 4,6 εκ. ενώ η Veneno Roadster χτύπησε σχεδόν τα διπλά και αυτόματα αναδείχτηκε ως η Lamborghini με την υψηλότερη τιμή που έχει γίνει αγοροπωλησία. Άλλωστε πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο αυτοκίνητο που έχει κατασκευαστεί μόλις σε 9 μονάδες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!