NEA

Η νέα Aston Martin DBS GT Zagato πάει πακέτο με την DB4 GT Zagato

Κανένα από τα δύο αυτοκίνητα δεν πωλείται χωριστά, αλλά πάνε πακέτο για 19 πελάτες που θα καταβάλουν 7 εκατομμύρια ευρώ!

Το πακέτο η βρετανική εταιρία το αποκαλεί «DBZ Centenary Collection» και φυσικά απευθύνεται σε ελάχιστους κοινούς θνητούς που βλέπουν τα δύο αυτοκίνητα ως μηχανές οδηγικής απόλαυσης, ως έργα τέχνης ή ακόμη και ως επένδυση.

Από την μία υπάρχει η DBS GT Zagato που δανείζεται τον twin-turbo V12 5.2 της Superleggera με την διαφορά πως η ισχύς έχει αυξηθεί στους 760 ίππους. Το αμάξωμα είναι μόνο κόκκινο, με κάρμπον στα σημεία και ζάντες με χρυσαφί φινίρισμα, ενώ για όσους δεν τους αρέσει υπάρχει και η επιλογή αλουμινίου ή ανθρακονημάτων.

Στο εσωτερικό την προσοχή τραβούν οι επενδύσεις από χρυσό, χρυσοί είναι και οι διακόπτες που προέκυψαν μετά από 100 ώρες 3D επεξεργασίας. Και όταν λέμε χρυσό το εννοούμε αφού τα λογότυπα είναι 18 καρατίων, όπως το φινίρισμα των απολήξεων και η ασφάλεια στα μπουλόνια των τροχών.

Προφανώς, όποιος θα έχει αυτή την Zagato δεν θα την αφήνει όπου και όπου…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!