NEA

Παρουσιάστηκε στα media το VW T-Roc R με τα 300 άλογα!

Το δημοφιλές T-Roc έχει στην κορυφαία του έκδοση με τον δίλιτρο TSI 300 άλογα και 400 Nm ροπής.

Στάνταρ είναι τόσο η τετρακίνηση 4MOTION όσο και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων με ρύθμιση λειτουργίας στο πρότυπο του R. Με την βοήθεια του συστήματος launch control τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση ολοκληρώνονται σε 4,8 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να  περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Ταυτόχρονα το σύστημα διεύθυνσης είναι ακόμα πιο άμεσο και ακριβές, ενώ στάνταρ είναι η σπορ ανάρτηση. Οπτικά το κορυφαίο T-Roc R ξεχωρίζει από την γνωστή συνταγή με πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, πλήρως LED προβολείς με κάθετα φώτα ημέρας, σκούρα πίσω φωτιστικά σώματα, διπλές απολήξεις με προαιρετική εξάτμιση Acrapovic, τα απαραίτητα λογότυπα R κ.α.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το νέο, σπορ τιμόνι με το επίπεδο κάτω μέρος, την επένδυση από δέρμα και τις γκρίζες ραφές που δημιουργούν αντίθεση. Φυσικά υπάρχουν ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25’’ και η κεντρική οθόνη αφής 8’’, όλες τις δυνατότητες διασύνδεσης και μια πλήρη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης. Στη Γερμανία το VW T-Roc R (που έχει και κάμπριο έκδοση) διατίθεται ήδη έναντι 43.995€.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!