NEA

Νέο Isuzu D-Max μετά από οκτώ χρόνια

Το νέο pickup της Isuzu θα κατασκευάζεται στην Ταϊλάνδη εκεί όπου πρόσφατα παρουσιάστηκε.

Τελευταία, βλέπουμε ακόμη και τα μεγάλα «αγροτικά» να αποκτούν μια πιο επιθετική σχεδίαση. Έτσι, στο ίδιο μήκος κύματος με το νέο Mitsubishi L200 η Isuzu έρχεται να παρουσιάσει το νέο D-Max με επίσης ενδιαφέρουσα σχεδίαση εξωτερικά και με το εσωτερικό να διαθέτει όλα τα κομφόρ ενός σύγχρονου SUV.

Ανάλογα με την αγορά το νέο Isuzu D-Max θα είναι διαθέσιμο με δύο τετρακύλινδρους turbo-diesel. Ο 1.9 αποδίδει 150 ίππους στις 3.500 σ.α.λ. και 350 Nm στις 1.800-2.600 σ.α.λ. Ο μεγαλύτερος τρίλιτρος αποδίδει 190 PS στις 3.600 σ.α.λ. και 450 Nm στις 1.600-2.600 σ.α.λ. O βασικός συνδυάζεται με μηχανικό 6άρι κιβώτιο ή ένα νέα αυτόματο.

Εννοείται πως υπάρχουν διάφοροι τύποι αμαξωμάτων (με μακριά καρότσα, με μονή καμπίνα ή τετράθυρη) καθώς και εξελιγμένη τετρακίνηση με ηλεκτρομαγνητικό πίσω διαφορικό με κλείδωμα, ταχύτερη και ομαλότερη εμπλοκή/ απεμπλοκή του 4×4 κ.α. Η διάθεση του νέου D-Max στην Ευρώπη θα γίνει μέσα στο 2020.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!