NEA

Θα αγοράζατε μία Porsche Taycan με κάτι παραπάνω από 100 χιλιάρικα;

Τόσο εκτιμάται πως θα κοστίζει η βασική ηλεκτρική Taycan 4S στην ελληνική αγορά με την τιμή της στην Γερμανία να βρίσκεται από τις 105.607 ευρώ (μαζί με τους φόρους).

Η Taycan είναι η πρώτη ηλεκτρική Porsche και λογικό είναι να μας απασχολεί ακόμη και στην πρόσφατα ανακοινωθέντα βασική της έκδοση 4S. Η οποία έρχεται περίπου ένα μήνα μετά τις Taycan Turbo και Turbo S που είχαν παρουσιαστεί στην Φρανκφούρτη.

Η βασική διαφορά της 4S έχει να κάνει με την μπαταρία και την συνδυασμένη ισχύ των δύο ηλεκτροκινητήρων. Στην έκδοση Performance των 530 ίππων η μπαταρία 79,2 kWh φορτίζει με ισχύ έως 225 kW και προσφέρει αυτονομία έως 407 χιλιόμετρα.

Η Performance Plus έχει μπαταρία 93,4 kWh, ισχύ φόρτισης έως 270 kW και ηλεκτροκίνηση έως 463 χλμ. στον κύκλο WLTP. Και στις δύο εκδόσεις η μέγιστη ταχύτητα της Taycan 4S (που θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές του 2020) είναι στα 250 χλμ./ώρα με 0-100 σε 4,0 δλ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!