ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ποια είναι τα πιο ξεχωριστά ασθενοφόρα στο Dubai;

Αν κάποιος από το εν λόγω εμιράτο καλέσει το 166 δεν θα πρέπει να εκπλαγεί αν δει μία Corvette ή ένα Nissan GT-R να φτάνει για άμεση βοήθεια!

Όπως βλέπουμε στην φωτογραφία από τον λογαριασμό “dubai_ambulance” στο Instagram, στον στόλο των κανονικών ασθενοφόρων εντάχθηκαν πρόσφατα δύο ιδιαίτερα μοντέλα. Πρόκειται για μία Chevrolet Corvette και ένα Nissan GT-R τα οποία είναι βαμμένα στα χρώματα των κανονικών ασθενοφόρων και έχουν όλα όσα χρειάζεται ένα όχημα για άμεση επέμβαση.

Τώρα, τι μπορεί να προσφέρει ένα τέτοιο όχημα σε ένα ιατρικό περιστατικό; Οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν ότι είναι η πρώτη δύναμη κρούσης ώστε να φθάσει το προσωπικό έως και 8 λεπτά νωρίτερα σε ένα επείγον περιστατικό. Και η έγκαιρή επέμβαση με ηλεκτροσόκ ή η παροχή οξυγόνου αποδείχτηκε σε πολλές περιπτώσεις σωτήρια για αρκετούς συνανθρώπους μας.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!