NEA

Mercedes-AMG: Θα μπορούσε ο δίλιτρος turbo να αντικαταστήσει τον V8;

Μία φήμη θέλει μια υβριδική έκδοση του δίλιτρου τούρμπο των A45 και CLA45 να περνά και σε μεγαλύτερα μοντέλα της μάρκας

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, η νέα AMG C63 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί ένα mild υβριδικό σύστημα, το ίδιο που υπάρχει στην CLS 53. Στην περίπτωση της έκδοσης ΑΜG πρόθεση της εταιρίας είναι να  βγάλουν αρκετά περισσότερα άλογα από τα 22 που προσθέτει στο προαναφερθέν μοντέλο.

Παρά το γεγονός ότι θα χάσει τους μισούς κυλίνδρους της, η ιπποδύναμη θα είναι πολύ κοντά στα 510 άλογα της υπάρχουσας C63 ενώ και η ροπή θα ανέβει σημαντικά. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι παρά την ενσωμάτωση υβριδικού συστήματος, το σύνολο του κινητήρα θα είναι αρκετά ελαφρύτερο από το 8κύλινδρο.

Η νέα C63 θα έχει και άλλες σημαντικές αλλαγές με υιοθέτηση τετρακίνησης η  οποία θα διαθέτει το γνωστό Drift Mode, ενώ όπως όλα δείχνουν η ανανεωμένη C-Class θα κάνει την πρώτη της παρουσία στην έκθεση του Παρισιού το 2020, με την C63 να έρχεται περίπου ένα χρόνο αργότερα. Αξιοσημείωτο επίσης το γεγονός ότι θα υπάρχει μία πιο απλή έκδοση AMG, η C53, με μικρότερη ιπποδύναμη και λιγότερο σπορτίφ χαρακτήρα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!