NEA

Επίλογος για ένα θρυλικό μοτέρ με το Subaru WRΧ STI EJ20

Στο Τόκιο παρουσιάστηκε μια ειδική έκδοση που θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία σε μόλις 555 αυτοκίνητα.

Με την Final Edition η Subaru αποχαιρετά τον θρυλικό boxer με την κωδική ονομασία EJ20 που είχε κάνει ντεμπούτο το 1989 στην πρώτη γενιά Legacy. Το εν λόγω μοτέρ έχει περάσει κάτω από το καπό δεκάδων μοντέλων δρόμου και αγωνιστικών.

Στην τελευταία του εκδοχή ο δίλιτρος boxer EJ20 αποδίδει 304 άλογα και 422 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταδίδεται κλασικά στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου.

Εξωτερικά η ειδική έκδοση ξεχωρίζει από την χαρακτηριστική μπλε βαφή του αμαξώματος και τις 19άρες χρυσαφί ζάντες της BBS με εξαπίστονα Brembo, ενώ στο σαλόνι υπάρχουν πολύ όμορφα μπάκετ καθίσματα της Recaro όπως και μία ειδική πλακέτα με τον τύπο του μοντέλου και τον αύξοντα αριθμό του εκάστοτε αυτοκινήτου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Τόκιο παρουσιάστηκε και η σχεδόν έτοιμη έκδοση παραγωγής του νέου Levorg που θα κυκλοφορήσει τέλη 2020 με έναν ολοκαίνουργιο turbo boxer στα 1.800 κ.εκ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!