NEA

H Opel ετοιμάζει 8 ηλεκτρικά μοντέλα έως το 2021

Η Opel συνεχίζει την ευρεία προώθηση της ηλεκτροκίνησης και από το 2021 θα διαθέτει συνολικά οκτώ ηλεκτροκίνητα οχήματα σε σημαντικές κατηγορίες της αγοράς, με υψηλά νούμερα πωλήσεων.

«Σκοπεύουμε στον πλήρη εξηλεκτρισμό της προϊοντικής γκάμας μας μέχρι το 2024. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα μετά το φετινό λανσάρισμα των Corsa-e και Grandland X Hybrid4» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Opel, Michael Lohscheller.

Του χρόνου, οι ηλεκτροκίνητες εκδόσεις του Vivaro και του διαδόχου του Mokka X θα πλαισιώσουν την ηλεκτρική γκάμα της Opel. Ηλεκτρικές εκδόσεις των Combo και Combo Life όπως και του Zafira Life, αντίστοιχα, θα προστεθούν το 2021. Επίσης, προσεχώς, προγραμματίζεται μία ηλεκτρική έκδοση της επόμενης γενιάς Astra.

«Αυτή η προϊοντική γκάμα θα μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους φιλόδοξους στόχους μας περί μείωσης εκπομπών ρύπων στην Ευρώπη» δήλωσε ο Lohscheller. «Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί απαραίτητο συστατικό στοιχείο για κάτι τέτοιο. Επιπλέον, οι υπερσύγχρονοι και αποδοτικοί θερμικοί κινητήρες μας και η έρευνα & εξέλιξη της τεχνολογίας κυψελών καυσίμου στο ‘Centre of Competence’ στο Rüsselsheim θα συμβάλλουν ουσιαστικά στη μελλοντική βιωσιμότητα και διαχρονικότητα της εταιρείας μας».

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!