NEA

Αυτές είναι οι νέες BMW M3 & M4 που θα έχουν και Pure έκδοση με χειροκίνητο κιβώτιο

Πέρα από την αυτόματη τετρακίνητη έκδοση τους οι νέες M3 & M4 θα έχουν και βασικές χειροκίνητες με πίσω κίνηση.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω εικόνες υπάρχουν κάποιες σχετικές διαρροές για τις νέες BMW M3 & Μ4, ενώ βάσει αυτών παραπάνω θα δείτε και μια πετυχημένη εικαστική προσέγγιση με την ομολογουμένως νέα αμφιλεγόμενη μάσκα.

Από εκεί και πέρα οι μέχρι τώρα πληροφορίες μας λένε πως η νέα «τριάρα» (και M4) θα είναι διαθέσιμη σε τρεις εκδοχές: τις Pure, Base και Competition, οι οποίες σε ισχύ θα διαφοροποιούνται από την χαρτογράφηση του τρίλιτρου εξακύλινδρο bi-turbo S58 που τοποθετείται και τις Χ3 M και Χ4 Μ.

Η Pure θα αποδίδει 450 ίππους, η Base 480 και η Competition 510. Η προηγούμενη Μ3 απέδιδε 425 άλογα. Η είδηση αφορά στην βασική Pure η οποία θα είναι εντελώς οδηγοκεντρική μιας και θα έχει την κίνηση στον πίσω άξονα με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Όπως τον παλιό καλό καιρό…

Οι Base και Competition θα χρησιμοποιούν την τετρακίνηση xDrive, ενώ τα κιβώτιά τους θα είναι αυτόματα οχτώ σχέσεων. Το σύστημα μετάδοσης θα ακολουθεί την λογική της M5. Έτσι, θα υπάρχει τετρακίνηση με κατά κύριο λόγο πισωκίνητο χαρακτήρα και επιλογή για μετάδοση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς. Ενδιαφέρον έχει πως η κορυφαία Competition θα έχει στάνταρ δίσκους από ανθρακονήματα.

Σχετικά με το λανσάρισμά τους αυτό υπολογίζεται σε τουλάχιστον ένα χρόνο από σήμερα αφού η παραγωγή τους ξεκινά τέλη 2020. Από κατασκοπευτικές φωτογραφίες φαίνεται ότι ετοιμάζεται και cabrio έκδοση για την M4.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!