NEA

Τελικά η VW θα επιλέξει την Σλοβακία αντί για την Τουρκία;

Και το σίριαλ με την τύχη του εργοστασίου της VW συνεχίζεται, καθώς απ’ ότι φαίνεται η VW μελετά κάθε ενδεχόμενο στο να αλλάξει την απόφασή της. 

Οι υπογραφές με την Τουρκία δεν έχουν πέσει ακόμα, οπότε η εισβολή στην Συρία έχει δημιουργήσει πολλές αμφιβολίες για το αν τελικά το εργοστάσιο θα κατασκευαστεί έξω από την Σμύρνη όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.’

Οι βαλκανικές χώρες αναθάρρησαν μετά από την απόφαση της VW να επανεξετάσει το θέμα, και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Αυτή τη φορά φαίνεται να παίρνει “κεφάλι” η Σλοβακία, αν και χώρες όπως η Βουλγαρία έχουν δώσει γη και ύδωρ για να είναι οι εκλεκτές των Γερμανών.

Όπως και να έχει βρισκόμαστε πολύ κοντά στο τέλος του σίριαλ, μιας και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ληφθεί η απόφαση για το που τελικά θα κατασκευαστεί το εργοστάσιο. Μία απόφαση που θα παρθεί σε συνεδρίαση του ΔΣ της εταιρίας για  μία επένδυση ύψους 1,3 δισεκατομμυρίων, και χρονικό ορίζοντα έναρξης της παραγωγής το 2022.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!