NEA

Η BMW πήγε να κάνει πλάκα στην Mercedes. Και την πάτησε…

Στο πνεύμα του Halloween που γιορτάζουν οι Βόρειό-Αμερικάνοι η BMW θέλησε για μία ακόμη φορά να μας δείξει το χιούμορ της.

Το Halloween είναι μια γιορτή που θυμίζει ολίγον καρναβάλι μιας και παιδιά ντύνονται τρομακτικά μπουκάροντας στα σπίτια για να κεραστούν με γλυκά. Με αφορμή το γεγονός που έγινε χτες η BMW στις ΗΠΑ ανάρτησε «τρομακτικό» tweet που δείχνει μια Mercedes E53 να αποκαλύπτεται κάτω από την κουκούλα μιας BMW Μ5.

H απάντηση της Mercedes ήταν άμεση λέγοντας πως «αυτή είναι μια φοβερή φορεσιά! Ειδικά αυτή η μάσκα…».  Όπως θα καταλάβατε η μπηχτή της Mercedes κολλάει με τη νέα τεράστια και αμφιλεγόμενη σχεδιαστικά μάσκα που έχει υιοθετήσει αρχής γενομένης από την Χ7, μετά στην Σειρά 7, στο Concept 4 και όπως είδαμε και στη νέα BMW M4.

Οι σχεδιαστές της BMW δικαιολογούν τη νέα τους σχεδιαστική άποψη γύρω από την μάσκα πως οι καιροί αλλάζουν και κάποια στιγμή απαιτούνται δραστικές κινήσεις. Δεν λέει κανείς όχι, αλλά συνήθως κάθε αλλαγή γίνεται για κάτι καλύτερο και πιο καλαίσθητο. Πάντως, τα social media έχουν πάρει φωτιά με τα αρνητικά σχόλια να πέφτουν βροχή για το νέο μοτίβο της μάσκας που θα περάσει στις μελλοντικές BMW.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!