ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σχεδόν έτοιμο το νέο SYNC 4 της Ford

Το SYNC 4 αναμένεται να είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια του 2020 στα καινούργια αλλά και στα ανανεωμένα μοντέλα της Ford.    

Μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις στο σύγχρονο αυτοκίνητο είναι οι οθόνες των συστημάτων πολυμέσων και η συνδεσιμότητα που προσφέρουν τα συστήματα πολυμέσων. Η Ford είναι έτοιμη να παρουσιάσει τη νέα γενιά infotainment και όπως μπορούμε να δούμε από τα στιγμιότυπα θα υπάρχουν οι κλασικές οριζόντιες αλλά και κάθετες αλά tablet.

Θα υπάρχει και νέα διάταξη με διαιρούμενα παράθυρα και widgets, όπως σε ένα smartphone. Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του SYNC 4 θα περιλαμβάνεται η ασύρματη σύνδεση με το cloud αλλά και με το smartphone του χρήστη, καθώς και οι «over the air» αναβαθμίσεις, ενώ θα έχει και τη δυνατότητα προσαρμογής στις συνήθειες του οδηγού. Φυσικά θα υπάρχει και έξυπνη ψηφιακή βοηθός με υποστήριξη προηγμένων φωνητικών εντολών.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!