NEA

Τελικά θα δούμε και ΒΜW X8;

Εκεί ψηλά στην στρατόσφαιρα που κινούνται τα μεγάλα SUV οι φήμες θέλουν την Χ7 να αποκτά και κουπέ έκδοση.

Όπως με την X5 που απέκτησε την X6, έτσι και με την X7 κοντοζυγώνει η ώρα μίας X8, σύμφωνα με το BMWBlog. Και αν τελικά δοθεί το πράσινο φως για την παραγωγή της, τότε και αυτή θα κατασκευάζεται στις ΗΠΑ όπως και τα υπόλοιπα SUV της εταιρίας. Και φυσικά θα είναι αρκετά ακριβότερη από την Χ7.

Εξωτερικά θα κυριαρχεί η εμφατική μάσκα της X7 και ουσιαστικά η διαφοροποίηση θα αφορά στο πίσω μέρος με την έντονη κλίση της οροφής. Κάτι που μάλλον θα της στερήσει και την δυνατότητα της 7θέσιας διάταξης. Πάντως, η X8 αναμένεται να έχει και M έκδοση.

Στο εσωτερικό θα υπάρχουν κάποια νέα στοιχεία ώστε να δίνουν έναν πιο σπορ και κουπέ αέρα σε ένα μοντέλο που απευθύνεται κατά κύριο λόγο στην βορειοαμερικανική αγορά. Προς το παρόν βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης με την κωδική ονομασία G09 και αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές του 2021.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!