NEA

Πρώτη γεύση από το εσωτερικό της νέας Skoda Octavia

Με το σταγονόμετρο οι Τσέχοι μας αποκαλύπτουν σταδιακά τη νέα γενιά Octavia που θα αποκαλυφτεί πλήρως την ερχόμενη εβδομάδα.

Αυτή τη φορά η προσοχή στρέφεται στα επίσημα σκίτσα του εσωτερικού της νέας Octavia, η οποία θα έχει για πρώτη φορά μία «ελεύθερη» οθόνη αφής στο πρότυπο του Scala. Έτσι θα υπάρχει και εδώ η επιφάνεια στήριξης του χεριού όταν οι μπροστινοί επιβάτες «παίζουν» με την touch-screen.

Νέας σχεδίασης θα είναι και το τιμόνι, ενώ επίσης για πρώτη φορά ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου θα είναι «by-wire» (δηλαδή οι αλλαγές από τον επιλογέα θα πραγματοποιούνται καλωδιακά), κάτι που εξοικονομεί χώρο στην κεντρική κονσόλα.

Οι πληροφορίες λένε πως οι ήδη πολύ καλοί χώροι του τρέχοντος μοντέλου θα μεγαλώσουν και άλλο στη νέα γενιά. Περισσότερα για τη νέα Octavia μπορείτε να δείτε εδώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!